top of page

INTERIM MARKETING MANAGEMENT

Ben je op zoek naar een tijdelijke marketing manager die orde op zaken stelt, jouw tijdelijk afwezige manager vervangt? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik werk mij snel in, doorgrond jouw bedrijf en ga aan de slag. Ik heb veel ervaring opgedaan in meerdere branches zowel in B2B als B2C.

HOE GA IK TE WERK?

Doelen van interim periode bepalen

Marketing Interim Management_Doelen bespreken van de interim periode.png

Analyse van de huidige marketing

Marketing Interim Management_Analyse van de marketingactiviteiten.png

Interim periode

Marketing Interim Management_Interim periode.png

Duurzame overdracht

Marketing Interim Management_Duurzame overdracht.png

WAT ANDEREN ZEGGEN
Bron: LinkedIn

Robert Lander

 

WoerdenSport

Mede dankzij de creatieve ideeën en onze leukste uiting de ontwikkeling van onze mascotte Dukkie door InterDaan is WoerdenSport stevig ‘in de markt’ gezet, Het heeft wel gemaakt waar we nu staan als WoerdenSport Zwembaden BV. Danielle is goed op de hoogte waar de behoeftes liggen waar zij dan snel en zorgvuldig op reageert . Ze heeft ons team kunnen overtuigen dat alles start bij een goede marketing. We kijken dan ook terug op een prettige leerzame samenwerking .

Annemieke Rijke

 

Retailexpert

Danielle is Manager Marketing en Communicatie, en weet als geen ander de soms technische producten en services bij Inergy op een treffende manier over de bühne te krijgen bij verschillende doelgroepen. O.a. met een brede set aan middelen, van korte filmpjes, tot magazines of whitepapers en vanuit verschillende invalshoeken realiseert ze begrijpelijke, aantrekkelijke en doelgerichte marketing communicatie. Ze verdiept zich in de klanten (van Retail tot aan Starters op de arbeidsmarkt) en is zo in staat steeds weer een “haakje” te vinden om de Marketing te verbeteren.

Rene Cleijpool

 

Dutch Data

Masters

Bij het starten van Dutch Data Masters kwam er veel op mij af. Zo ook het maken van een marketingplan. Door de handvatten die Danielle heeft gegeven en de gesprekken die we hebben gehad, is het mij gelukt de chaos in mij hoofd te stroomlijnen tot een goed plan. Danielle heeft dit proces prima begeleid.

bottom of page