top of page

PRESENTATIES EN DAGVOORZITTERSCHAP

Ik voel mij als een vis in het water op een podium. Ik geef al van jongsafaan lessen en cursus. Ik deel mijn kennis graag en vind het leuk om interactie met de groep te creëren. 

HOE GA IK TE WERK?

Samen de dag voorbespreken

Presentaties en dagvoorzitterschap_Voorbereiden van dagvoorzitterschap.png

Inlezen en voorbereiden van de onderwerpen

Presentaties en dagvoorzitterschap_Inlezen op onderwerp van dagvoorzitterschap.png

De dag zelf!

Presentaties en dagvoorzitterschap_Dagvoorzitterschap in Woerden.png

WAT ANDEREN ZEGGEN
Bron: LinkedIn

Nanette Mostert

 

Samen voor Woerden

In 2016 vroeg ik Daniëlle voor het eerst presentator te zijn van de maatschappelijke Beursvloer Woerden. Zij was mij opgevallen toen zij De 24 Uur van Woerden presenteerde aan teamcaptains en sponsors. Dat deed zij betrokken, professioneel en volkomen naturel. Mijn vraag verraste haar en toch hoefde zij er niet lang over na te denken. Beursvloer Woerden kende zij al vanuit haar rol als hoekvrouw, het evenement behoefde geen nadere toelichting. Haar nieuwe rol bereidde ze gedegen voor en ze vervulde hem met verve. Zij leidde het evenement helder en stevig, hield bondige interviews en enthousiasmeerde de deelnemers. Met gevoel voor timing wist zij moeiteloos te schakelen en bewaakte tot het einde levendige dynamiek. Het werd een fantastische beursvloer! Ook in 2017 werkten wij samen op de beursvloer. Wie samenwerkt met Daniëlle kan er blind op vertrouwen dat het meer dan goed komt.

Rina Mulder

 

Eigenaar Groene Hart Ondernemers

academie

Danielle verzorgt voor de Ondernemersacademie Het Groene Hart de training Marketing en Social Media. Zij doet dat met veel enthousiasme en met bruikbare, begrijpelijke adviezen voor onze deelnemers. Danielle heeft snel inzicht in de bestaande situatie van een (startende) ondernemer en kan van daaruit de beste marketing strategie adviseren. Rina Mulder, eigenaar Ondernemersacademie Het Groene Hart

bottom of page