top of page

MARKETING ADVIES

Ik kom graag meekijken in jouw bedrijf en jou vervolgens advies geven op marketingvlak. Hoe zet jij social media zo goed mogelijk in? Waar is winst te halen? Hoe en waar bereik jij jouw klanten? Met veel  plezier zet ik mij op deze manier al jaren in bij verschillende bedrijven. Ik coach de eigenaar of marketing manager. Ik spar met hen over hoe zij in de dagelijkse praktijk de winst van marketing kunnen optimaliseren!

WAT ANDEREN ZEGGEN
Bron: LinkedIn

Hesther Nagel

Rever Interieur

Danielle is een zeer ervaren marketeer en top marketingcoach. Ze heeft super veel kennis van marketing en een brede werkervaring en is daarmee in staat zich goed in te leven in jouw organisatie. In een paar sessies heeft Danielle mij met haar zinvolle adviezen enorm geholpen mijn jaarplan op orde te krijgen en een nieuwe boost te geven. Een sessie van 2 uur met Danielle, is de complete 2 uur lang waardevolle inzichten, tips en adviezen. Ze is op een hele prettige manier recht door zee, ze is in staat je helder te sturen en heeft een flink tempo (ik houd daarvan). Ik zou Danielle absoluut aanraden als sparringspartner / marketingcoach.

Trieke Hummel

In Stijl

Ik heb Daniëlle benaderd met heel veel vragen. Daniëlle heeft, in mijn wirwar van gedachtes, orde geschapen en mij weer opweg geholpen met een samenvatting van ons gesprek en daar omheen een plan gemaakt. Het heeft mij inzicht gegeven in waar ik al goed mee bezig was en wat ik nog beter zou kunnen gaan doen. En wat ik zo leuk vind is dat zij mij blijft (achter)volgen en ik dus met regelmaat inspirerende foto's en appjes doorgestuurd krijg. Wil je duidelijkheid zichtbaarheid of wat...laat je opweg helpen door Daniëlle.

Jolanda van der Spiegel

The Collections

Snel, bedreven, vakgericht en enthousiast. Dat zijn de sleutelwoorden die meteen bij mij naar boven komen als ik denk aan het eerste gesprek met Danielle Pels over marketingcommunicatie. Voor iemand met weinig geduld, zoals ik, is zij de perfecte sparringspartner over marketing en Social Media. Een aanrader voor iedere ondernemer om met haar in gesprek te gaan. 

bottom of page